Zwolle – Vijf kalveren zijn in een schuur bij een rietgedekte woning zondag even na middernacht aan de Roodhuizerpad in Zwolle bij een brand omgekomen. een riet gedekte woonhuis kon door grote inzet worden behouden. De brandweer zette direct groot in en schaalde op naar grote brand. Mede om de waterwinning en het in op enkele meters van de brand staande rietgedekte woonhuis. Dit huis kwam er zonder schade vanaf. De schuur brandde geheel uit. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto: Klaas Lunshof - Persbureau Meter

Laatste nieuws:

woensdag 18 januari 2017

(update) A28 afgesloten wegens ongeval met meerdere voertuigen

Hoogeveen - Woensdagavond zijn bij een ongeval op de A28 ter hoogte van Hoogeveen drie mensen gewond geraakt. Het gaat om twee aanrijdingen die kort na elkaar rond 18.30 uur plaatsvonden.

Een ...

Lees verder
woensdag 18 januari 2017

Politie rondt onderzoek dodelijk ongeval A37 af

Hoogeveen - De politie heeft het onderzoek naar het verkeersongeval op de A37 bij Hoogeveen, waarbij een 43-jarige man uit Hoogeveen om het leven kwam, afgerond.

Op dinsdag 27 december 2016 ...

Lees verder
dinsdag 17 januari 2017

Meerkoet met blok ijs aan pootje

Meppel - Vanmiddag moest de brandweer uitrukken voor een dier in nood aan de Handelsweg. Hier bleek een meerkoet te zitten met een blok ijs om één van zijn pootjes.

De brandweer heeft enige ...

Lees verder