Zwolle – Vijf kalveren zijn in een schuur bij een rietgedekte woning zondag even na middernacht aan de Roodhuizerpad in Zwolle bij een brand omgekomen. een riet gedekte woonhuis kon door grote inzet worden behouden. De brandweer zette direct groot in en schaalde op naar grote brand. Mede om de waterwinning en het in op enkele meters van de brand staande rietgedekte woonhuis. Dit huis kwam er zonder schade vanaf. De schuur brandde geheel uit. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto: Klaas Lunshof - Persbureau Meter

Laatste nieuws:

vrijdag 26 augustus 2016

Kantoorunits in brand in Hoogeveen

Hoogeveen - Op het terrein van Handelsonderneming Lekkerkerke aan de Stephensonstraat, werd in de nacht van donderdag op vrijdag om tien voor half één brand ontdekt.

Er werd meteen middelbrand ...

Lees verder
vrijdag 26 augustus 2016

Man aangehouden voor brandstichting, getuigen gezocht

Zwolle - Op donderdagavond 25 augustus rond 21.45 uur werd op de Spinhuisbrug een 38-jarige Zwollenaar aangehouden op verdenking van brandstichting. De man wordt er van verdacht meerdere (kleine) ...

Lees verder
vrijdag 26 augustus 2016

Auto op de kop in de sloot, 5 jongeren aan de dood ontsnapt

Staphorst - Op de Staphorster Grote Stouwe is donderdagavond een personenauto met daarin 5 jongeren uit Emmeloord op zijn kop in de sloot beland.

Wonder boven wonder konden alle inzittenden, ...

Lees verder